Kuwaits U18-lag knust 57-0 av Thailand i ishockey. Hva er tidenes rekord i denne sporten

I Kuwait v Thailand 0-57 var pauseresultatet 1-42, 0-55, 0-25. En ishockeykamp har 60 minutters faktisk spilling. En akt har 20 minutter med faktisk spill.

Mega-nederlaget til Kuwait var den første offisielle kampen for U18-laget i ørkenen.

Thailand avsluttet kampen med et skudd på målforholdet 122-1. Den uskyldige målvakten Faisal Allenqawi ble holdt i sjakk hele kampen, og til ære for ham klarte han faktisk å lage 65 redninger!

Adeeb Alhalawa hadde Kuwaits eneste sjanse, men Kingston-keeper Zi-Jun Pan reddet.

Natapat Patong, Natchayatorn Yannakornthanapunt og Thananutch Khultanthorn scoret syv mål hver.

Patong hadde også 6 assist, og endte med 13 poeng.

Kampbåndet kan konsulteres her.

I den andre kampen i konkurransen, som ble spilt i dag, tapte Kuwait «bare» 2-17 for Malaysia.

I samme konkurranse utklasset Usbekistan Iran (19-0), Mongolia hadde det gøy med India (32-0) og Indonesia knuste Macau (19-0).

Romania slo New Zealand 52-1 i 1989

Statistikere har satt sammen listen over de mest avgjørende seirene i ishockeyens historie. I toppen er også en seier av tricolorene, 52-1 mot New Zealand, i gruppe D i senior-VM.