Frosinone i Serie B, Empoli og Udinese er reddet

Empoli slo Roma 2-1 på siste dag av Serie A og reddet seg med seieren på slutten. Frosinone taper 1-0 hjemme mot Udinese og rykker ned til Serie B med Salernitana og Sassuolo: dette er de siste dommene i den 38. og siste runden av mesterskapet. Frosinone nærmer seg 35 poeng og er tredje fra sist, ett poeng bak Cagliari og Empoli (36) og to fra Udinese (37).

Frosinone-Udinese 0-1

Frosinone trent av Di Francesco spiller en god kamp, ​​men slipper inn Davis» mål i det 76. minutt, deres første i Serie A. Kampen spilles åpent av begge lag med vertene farlige i det 18. og 19. minutt, men Okoye er avgjørende først på Zorteas konklusjon, så på Okolis header på nært hold. Den mest intense spenningen kommer i det 40. minutt: Soulé treffer tverrliggeren med et frispark.

I starten av andre omgang i det 47. minutt nok et treverk for Frosinone med Brescianini som med en myk touch under leter etter (og finner…) lengste stolpe. Så i det 58. minutt prøver Zortea, men Juventus-keeperen er fortsatt god. Udinese forsvarer seg, gjør motstand og tar i det 76. minutt ledelsen: en lang ball mot Lucca, som stopper den med brystet og ufrivillig gir puten til Davis som slår Cerofolini med venstrefoten. Vertene prøvde helt til slutten, men uten å lykkes og måtte rykke ned til Serie B.