Lazio-Juve 2-1, Allegri beseiret og flyr til finalen i den italienske cupen

Lazio slo Juventus 2-1 i den andre etappen av Coppa Italia-semifinalen. Bianconeri, som vant 2-0 i den første etappen i Torino, kvalifiserte seg til finalen til tross for nederlaget i Roma. Lazio går 2-0 med en brak fra Castellanos, og scorer i det 12. og 49. minutt. Juve lukket gapet med Miliks avgjørende mål, og scoret i det 83. minutt. Den andre finalisten kommer fra kampen mellom Atalanta og Fiorentina som er planlagt i morgen.

Kampen

Biancocelesti tok ledelsen i det 12. minutt med en storslått heading fra Castellanos, som gikk over Alex Sandro fra Luis Albertos corner og slo Perin. Argentineren selv kastet bort en-mot-en med Perin på slutten av første omgang, igjen på invitasjon fra Luis Alberto. På midten har Allegris lag to viktige muligheter med Cambiaso i det 8. minutt som sparker ut fra en utmerket posisjon og med Vlahovic, i det lille området, blokkert av Mandas» refleks.

I starten av andre omgang doblet Lazio ledelsen. I det 48. minutt scorer Castellanos igjen: et dødelig utfall av Felipe Anderson som fanger Luis Alberto på midtbanen, så berører spanjolen i dybden for Castellanos som etter å ha spurt på kanten av offside, slo Perin for 2-0. Juve prøver å få opp tempoet og er nær scoring ved to anledninger med Vlahovic i det 56. og 57. minutt.

Lazio prøver å styre ballen for å lete etter det avgjørende angrepet men i det 83. minutt sprenger Milik Juventus-benken: Weah stopper ballen i området, sparker hardt mot mål og blir møtt av Milik som fra to skritt sender ballen til bak Mandas inn i et tomt mål til 2-1. Lazios siste forsering som ikke fører til andre muligheter: en plass i finalen for Juve som venter på vinneren av den andre kampen mellom Atalanta og Fiorentina.