FC Voluntari beseirer FC U Craiova og går til semifinalen i den rumenske cupen

FC Voluntari er det andre laget som er kvalifisert til semifinalen i den rumenske cupen, etter å ha beseiret FC U Craiova 1948 på straffespark (4-2), etter 0-0 på 120 minutter.

FC Voluntari lagspillereFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 0-0 (2-4 dld)

FC Voluntari kjemper for å bli i den rumenske Superligaen, men har en eksepsjonell gjennomgang i den rumenske cupen.

Nylig overtatt av Florin Pîrvu, kvalifiserte Ilfov-laget seg til semifinalen, etter å ha slått FC U Craiova 1948.

I første omgang fikk Carnat annullert to mål av dommeren, og i andre omgang tøyde Baeten for alvor Jesus Fernandez.

I 90+2-minuttet traff Vlăduț Pop tverrliggeren i siste fase.

I overtallsperiodene var det Oltens tur til å slå tverrliggeren gjennom Blănuță.

Det kom til straffesparkkonkurransen, der Vlad Pop og Padula bommet.