Géza Mészöly kom tilbake til Újpest-benken med seier

Søndag vant Újpest FC 2-1 i Diósgyőr i 20. runde av NB I etter ni kamper uten seier.

DVTK fikk en sterk start, men kom bare til en stor plassering, men David Banai han beveget seg godt og var i stand til å forsvare. Og folkene fra Újpest viste raskt at de kom til møtet med en seriøs kampvilje. Krisztián Tamás etter mange gode løp Artem Odintsov keeperen snappet en pasning, men den innkommende spilleren klarte ikke å fange ballen Ognjen Radosevic og ledet sitt livs første NB I-mål.

Med sin ledelse lå Újpest-spillerne merkbart bakpå, men de unngikk ikke målet de slapp inn. Ikke lenge etter omgangen Gergő Holdampf ballen hans som kom fra høyre ble bare sett av de lilla og hvite forsvarerne og David Banai også, når han går over til de fem på lang, Edomwonyi og scoret enkelt utligningsmålet Branko Pauljevic ved siden av.

Tjue minutter med feltarbeid fulgte, Diósgyőr forsøkte å få fart med flere bytter, men gjestene tok ledelsen igjen. Újpest fikk en corner, Radosevic gjorde et trekk foran mål, Heinz Mörschel og han satte kursen mot målet, ankom med fart og helt tom. Plutselig hastet kampen for DVTK, det var mulighet for å utligne, men Banai beholdt overtaket med to modige redninger.

Spillerne fra Újpest var slitne ved slutten av kampen og satt fast, men de kjempet seg unna slutten av kampen, så Nebojsa Vignjevic utnevnt i hans sted Géza Mészöly han returnerte til benken til de lilla og hvite med en seier. Takket være dette begynte den nye perioden av klubben, som gjennomgår et eierskifte, med suksess, og Mészöly begynte med suksess sitt arbeid som trener i alle tre Újpest.