Manchester United-Brentford: utrolig sluttspill | klapperslange

Manchester United oppnådde uavgjort 1-1 på hjemmebane til Brentford, som hadde vært dominerende hele veien, på lørdagens spilledag i den trettiende runden i det engelske fotballmesterskapet.

I første halvdel av kampen kontrollerte hjemmelaget hele tiden, nådde begge stolpene, men klarte ikke å score. I andre omgang skapte Manchester-laget også sjanser, men Brentford fortsatte å spille farligere fotball, til tross for ytterligere to stolper og et selvmål så det ut til at de skulle ende uten poeng, for i det 96. minutt, Mason Mount, som kom inn som innbytter, tok ledelsen i for gjester.

Tre minutter senere utlignet Kristoffer Ajer, så Brentford holdt et poeng hjemme.

Aston Villa, som kjempet om en plass i Champions League, beseiret selvsikkert Wolverhampton hjemme.