PSL: Pirater dominerer, men finner ikke et drapsstøt mot svalene

Orlando Pirates: 24 S. Chaine 27 T. Xoki 5 N. Sibisi 4 M. Timm 7 D. Hotto 18 K. Dlamini 41 T. Mbatha 38 R. Mofokeng 19 T. Mabasa 37 T. Lebitso 28 P. Maswanganyi. Innbyttere: 35 M. Buthelezi 23 I. Maela 36 T. Sesane 16 M. Makhaula 2 T. Monyane 25 K. Kimvuidi 15 N. Ndlondlo 21 L. Kapinga 9 Z. Lepasa.

Moroka Swallows: 16 D. Akpeyi 50 N. Nyauza 45 K. Mngonyama 36 M. Mphahlele 8 L. Phalane 10 L. Mtshali 80 A. Mahlonoko 28 R. Sanou 77 N. Ngqonga 29 L. J. Koapeng 37. Innbyttere: 6 T. Mthethwa 21 S. Khumalo 33 G. Khupe 30 L. Mbanjwa 25 T. Maponya 2 S. Sibiya 19 F. Tshanini 31 T. Mbanjwa 24 V. Sibiya.

God kveld og velkommen til Dobsonville Stadium for vår dekning av dette DStv Premier League-oppgjøret mellom Moroka Swallows og Orlando Pirates.

1′

Kick-off! Vi er i gang her i et veldig veldig vått Soweto.

3′

Pirater som lever farlig etter at de gir bort ballen billig til Koapeng og de blir REDDE AV BAREN! Chaine ble slått og treverket hindret mål.

5′

Pirates sikrer kampens første corner etter en god oppbygging, men Swallows klarer å fjerne faren.

7′

Vi har sett en energisk start på denne kampen fra begge sider.

9′

Begge lag har prøvd lykken fra rekkevidde på denne glatte harde Dobsonville-overflaten.

11′

Pirates satte pasningene sammen med strålende kombinasjonsspill før de sikret corner.

1. 3′

Mofokeng leverer dødballen og Koapeng klarerer den unna.

14′

Lebitso blir felt for et lovende frispark fra Pirates, men de kan ikke gjøre noe ut av det.

17′

Pirates gir nesten bort ballen, men Sibisi jager og får den tilbake. Pirater lanserer et feste og sikrer et hjørne.

19′

Dlamini med et strålende gjennomspill for Hotto, men flagget er opp mot senere og han er OFFSIDE!

22′

BARE BRED FRA MABASA etter en strålende Pirates-oppbygging. Korset fra Dlamini finner ham, men det er bare BREDT!

24′

Svelger med et godt frispark etter en felling på Ngqonga, men det blir ingenting.

27′

Etter en liten pause har regnet kommet tilbake.

29′

MÅL, MOROKA SVELGER, MTSHALI! 1-0: EN GAVE til svalene etter en tilfeldig klarering fra keeper Chaine. Mtshali vinner ballen i lufta og kontrollerer den for å avslutte den forbi keeper i lengste hjørne. FREMRAGENDE!

31′

Før den feilen ga Pirates ballen to ganger før bare ved å gjøre for uformell.

33′

Nok en STOR SJANSE for Swallows etter å ha vunnet ballen på midtbanen, men skuddet fra Koapeng hadde INGEN KRAFT! HELDIGE PIRATER!

35′

Det er ende til ende ting fra begge lag nå.

38′

Timm med en bred ball til Lebitso men Pirates får ikke komme videre.

40′

Pirater bygger tålmodig og så lander ballen foran mål for . Maswanganyi, som sannsynligvis ikke forventet det, og det går ham forbi.

42′

Mbatha med et kryss inn i boksen som er snudd bak for corner. Svalene klare.

44′

Vi får lagt til to minutter med tid for stopp. Mabasa stenger Akpeyi og klareringssparket avvises fra Pirates-spilleren. WOW! HELDIG!

45′

HALVGANG: MOROKA SVELGER 1-0 ORLANDO PIRATES. Pirater har hatt mesteparten av besittelsen og har ingenting å vise til. Swallows hadde begrensede muligheter og ledelse til pause.

46′

Kick-off! Vi er i gang igjen her i andre omgang.

48′

GULT KORT! 1-0: Rett før pause fikk både Mngonyama og Maswanganyi gult kort etter en krangel.

51′

Svelger med et frispark og Phalane skyter den for å sende ballen OVER!

54′

MÅL, ORLANDO PIRATES, MASWANGANYI! 1-1: Det er rett etter Maswanganyi-målet. Tålmodighet fra Pirates og for et perfekt timet kryss fra Lebitso til Maswanganyi. Strålende!

56′

Nå vrimler det virkelig av regn.

58′

Vi har en stans og Nyauza trenger oppmerksomhet for Pirates.

58′

60′

BALL I NETTET AV PIRATES MEN FLAGGET ER OPP ETTER en strålende avslutning. Den samtalen var TATT!

62′

ERSTATNING: Svaler gjør en forandring. Sanou og . Everson ut for Mthethwa og Khupe

65′

Pirates har absolutt vært laget i høysetet siden pausen.

67′

INGEN STRAFF! etter at Xoki er tatt ut i esken. Repriser tyder på at det burde vært et punktspark.

69′

Det kommer til å bli tøffe siste 21 minutter for Swallows som bare forsvarer seg nå.

72′

Lebitso og Hotto har noen kommunikasjonsproblemer, og de finner bare ikke hverandre.

75′

Hvem ønsker dette mer? Vi har 15 minutter igjen…..

78′

Pirater fortsetter å dominere med pasninger og besittelse. Ser ut til å score neste gang.

80′

Mofokeng setter det OVER etter en perfekt sakte oppbygging av Pirates.

82′

Svalene prøver bare å stoppe saksgangen med spillere som går ned hit og dit, men de klarer å tjene et frispark.

84′

De kaster bort frisparket og gir deretter Pirates et frispark på kanten av boksen.

86′

Kapinga sender den inn og Mabasa BLIVER IGJEN!

88′

Pirater mister nå tålmodigheten og de vil ha målet, men svalene har ryggen mot veggen og vil bare henge på. Hva vil skje?

90′

Vi vil ha fem minutter ekstra tid for stans.

93′

Hotto gjør lurt i å holde ballen i live dypt inne i svalens halvdel, men svalene får den tilbake … og starter et angrep.

95′

Det har nå blitt stopp-start og tempoet har virkelig sunket her.

96′

RØDT KORT, SIBISI! 1-1: Pirates-mannen blir utvist….Hva sa han til dommeren?

97′

HELTID: MOROKA SVELGER 1-1 ORLANDO PIRATES. En fastlåsning her og Pirates vil angre på at de ikke tok mulighetene sine. Den sene dumme Red Caqrd hjalp ikke….Takk for at du ble med oss.