VIDEO Cluj University, dramatisk kvalifisering i semifinalen i den rumenske cupen

Universitetet i Cluj er det tredje laget som kvalifiserer seg til semifinalen i den rumenske cupen, etter å ha beseiret Hermannstadt dramatisk, 1-0, med et mål scoret på overtid.

Ioan Ovidiu SabăuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cluj Universitet – Hermannstadt 1-0

Formasjonen trener av Ioan Ovidiu Sabău hadde den første store muligheten i det 24. minutt, gjennom Chipciu, og Nistor traff tverrliggeren 9 minutter senere.

Gjestene traff også stanga rett før pause gjennom Ngoma.

I andre omgang kom den første store scoringssjansen i det 74. minutt da Anselmo bommet fra ideell posisjon.

Anselmo bommet også på en stor scoringsmulighet i det 90. minutt, men han tok igjen i det andre minuttet av ekstraomgangene da han endelig fant veien til mål.

Dermed går transylvanerne videre i cupen, sammen med Corvinul Hunedoara og FC Voluntari.