Corvinul Hunedoara vant den rumenske cupen. Det første andredivisjonslaget som tok trofeet på nesten 50 år

Corvinul Hunedoara vant den rumenske cupen, etter å ha beseiret Oțelul Galați på straffespark, med en scoring på 3-2, i finalen som ble spilt onsdag kveld på Municipal Stadium i Sibiu.

Stillingen var lik etter 90 minutter (1-1) og etter overtid (2-2).

På Municipal Stadium i Sibiu var de som åpnet scoringen Galatians, i det 27. minutt, gjennom et perfekt utført frispark av Rusevic, ved det lange hjørnet. Marius Coman utlignet for andredivisjon Corvinul i det 39. minutt. I andre omgang tildelte dommer Marcel Bîrsan en straff for en felling i feltet på Bodişteanu og Rusevic omsatte i det 58. minutt.

Răzvan Tănasă kom så vidt inn på banen, bommet i det 68. minutt og Antoniu Manolache utlignet med et skudd fra kanten av feltet sju minutter senere.

Til slutt angrep Hunedomen Pap-målet og gikk forbi målet, og dominerte siste del av andre omgang, men siden stillingen var lik selv etter 12 minutters ekstraomgang, gikk det inn i de to overtidene, som gikk uten mål. og den rumenske cupfinalen ble avgjort med straffespark.

Cisotti åpnet straffeserien og scoret, og Eduard Pap forsvarte Marius Comans skudd. Lefter tok også ut Gaitans skudd, så utlignet Manolache for Corvinul, 1-1. Lefter parerte Lameiras skudd, Antonio Bradu scoret for Corvinul, som hadde 2-1.

Ghiocel sendte over målet, men Eduard Pap avviste Pîrvulescus skudd.

Miguel Silva utførte rolig og utlignet til 2, men Herghelegiu scoret enkelt og Corvinul vant den første rumenske cupen i rekorden sin.

Det er første gang siden 1975 at et lag fra den andre ligaen vinner den rumenske cupen.

Corvinul: Lefter – Fl. Iacob, V. Lică (Chindriş 90), A. Manolache, Velisar – Bradu, Hrezdac (Herghelegiu 119) – M. Lupu, Neacşa (i. Pop 88), N. Pîrvulescu – M. Coman.

Stål: E. Pap – Zhelev, Yabre (Ghiocel 120), J. Cisse, Miguel Silva – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel (Aly Malle 76), Rusevic (Gaitan 77), Bodişteanu (R. Tănasă 66).