Dinamo – Csikszereda 2-0, i den første kampen i Super League-kampen. Over 30 000 supportere på Nasjonalarenaen

Mandag kveld beseiret Dinamo Bucharest-laget Ciucana-gruppen AFK Csikszereda 2-0 hjemme, i den første etappen av opprykks-/vedlikeholdsgruppen i Superligaen.

Med over 30.000 tilskuere på tribunen på National Arena dominerte Dinamo første omgang, men Politic og Ricardo Grigore klarte ikke å slå keeper Gyenge, og i det 16. minutt sendte Milanov et skudd i tverrliggeren.

Gjestene hadde en svak respons på slutten av omgangen, men Dinamo åpnet scoringen i det 47. minutt, med en heading fra Dennis Politic, som scoret fra Ahmed Banis innlegg. Samme spiller, Politic, økte vertens overtak til 2-0, med et suverent mål, som også ble sluttresultatet.