Fotball | HJK slo Sveriges storklubb – Topi Keskinens hit utløste en diskusjon, svarte klubben på sosiale medier

HJK dro for å spille treningskamp mot Hammarby fra Stockholm søndag. HJK vant kampen som ble spilt på Tele2 arena med 2–1 mål.

Hammarby, som spiller i den svenske Premier League Allsvenskan, begynte å score i det 61. minutt på straffespark, men HJK utlignet. Topi Keskinen takket være den fine malingen. Keskinen fikk en vertikal pasning fra overgangen til HJK denne sesongen Fra Noah Pallasløp mot mål, villedet forsvareren og skjøt til slutt ballen nesten i taket av mål.

Video av Keskinens mål på Discoverys X-konto:

Keskinens hit utløste en diskusjon på Discovery + Sports X-konto, der en video av målet ble delt. Noen få brukere som kommenterte videoen var av den sterke oppfatning at målet var tydelig offside.

«Bare fem meter offside», kommenterte en bruker på svensk.

«Klar offside», skrev en annen.

Videoen viser ikke om Keskinen var offside på tidspunktet for pasningen. Etter kampen delte HJK et bilde på sin egen X-konto, basert på at Keskinen ikke så ut til å være offside.

«Rene papirer og et papegøyemerke til juryen», skrev klubben i forbindelse med oppdateringen.

Kampen vinnermålet ble sett i det 81. minutt. Anthony Olusanya skjøt straffesparket sikkert i mål.

Video av Olusanyas mål på Discoverys X-konto:

Historien ble oppdatert 11.2. kl. 17:07: Lagt til informasjon om oppdateringen delt av HJK i X.