Lionel Messi, en ny «double» for Inter Miami i USA. Argentineren er toppscorer i MLS | VIDEO

Den argentinske Lionel Messi scoret en ny dobbel, på lørdag, og hjalp Inter Miami med å vinne 4-1 mot New England Revolution-laget, i Foxborough (Massachusetts, USA).

Etter å ha scoret to ganger i forrige uke mot Nashville, har Messi (36), ligaens toppscorer, nå ni mål på syv kamper denne sesongen ettersom Inter Miami forblir i toppen av Eastern Conference.

Mer enn 65 000 tilskuere var til stede for å se den åtte ganger vinneren av Ballon d’Or.

Messi scoret først utligningen i det 32. minutt før han lot Miami ta ledelsen i det 68. minutt med en pasning fra en annen tidligere Barcelona-spiller, Sergio Busquets. Argentineren var også involvert i de to neste målene til laget sitt, bemerker News.ro.