Skudd for Halep. Atleten, tvunget til å forlate i den andre kampen etter å ha returnert til konkurranser, på Trophee Clarins

Simona Halep, WTA-nummer 1149, kom tilbake i mars etter en lang suspensjon, forlatt onsdag i første runde av WTA 125 Trophee Clarins-turneringen i Paris.

Halep trakk seg i andre sett av kampen med den amerikanske atleten McCartney Kessler, verdensnummer 123, etter en time og 28 minutters spill, på grunn av kneproblemer.

Simona Halep vant første sett 7-5, på 58 minutter, etter å ha blitt ledet 5-4. Det var et sett med mange pauser, tre suksesser av Kessler og fire av Halep, ifølge News.ro.

I andre sett startet Kessler med pause. Den andre kampen var mye mer balansert, men den ble også vunnet av den amerikanske kvinnen. Raskt kom Halep seg og vant raskt kamp 3 på sin egen serve. Imidlertid trengte den tidligere WTA-lederen en medisinsk timeout for å gripe inn på venstre ben, i kneområdet, hvor han hadde problemer. Spillet fortsatte med to kamper vunnet av Kessler og Halep på hennes egen serve. Halep trengte imidlertid en fysioterapeut igjen og ga opp å fortsette, på stillingen 3-2 til motstanderen.

Kampen var opprinnelig planlagt til tirsdag, men ble utsatt til onsdag på grunn av regn.

For Halep var det den andre kampen i WTA-kretsen etter at hun kom tilbake til konkurranse i mars etter en lang periode med suspensjon.

Rumeneren mottok et wild card for første gang i Miami Open, en WTA 1000-turnering. Hun kom ikke forbi første runde, da hun ble beseiret av Paula Badosa, scoret 1-6, 6-4, 6-3.

Halep fikk deretter wild cards for både Oeiras-turneringen og Madrid Open, men deltok ikke i de to konkurransene, og sa da at hun trengte mer tid til å komme seg.

Også onsdag kvalifiserte Gabriela Ruse, 148. WTA, seg til 16-delsfinalen, og slo den 5. favoritten, den kinesiske atleten Lin Zhu, i første runde, scoret 0-6, 6-1, 6-1. I neste fase skal rumeneren møte vinneren av kampen Nao Hibino (Japan, 83 WTA) – Kristina Mladenovic (Frankrike, 220 WTA).